• Homepage Foto

Voedingsconsulten

Wil je graag wat meer duidelijkheid over een gezond voedingspatroon voor jou? Of zou je wel wat ondersteuning kunnen gebruiken om jouw voedingspatroon te verbeteren? Of probeer je al een tijd af te vallen, maar zonder resultaat? Dan biedt WorkOut in Horst voor jou de oplossing! Bij WorkOut kun je terecht voor voedingsconsulten en effectieve trajecten gericht op afslanken.

WorkOut stemt alles af op jou! Wat past bij jou!

WAT IS GEZONDE VOEDING?
Gezonde voeding is voeding die zorgt dat ook daadwerkelijk je lichaam en je organen gevoed worden en niet gevuld worden. We kijken naar je omstandigheden thuis en kijken welke voedingsstoffen je extra nodig hebt om je lichaam gezonder te maken. We werken met smaak, met voedingsstoffen gerelateerd aan je organen en kijken welke voedingsmiddelen voor jou extra energie opleveren. We werken samen met jou naar een gezonde leefstijl toe. Weg met het tellen van calorieen maar leren voelen wat je lichaam nodig heeft en waar je lichaam op reageert!

WAT LEVERT HET JOU OP?
- Blijvende resultaten
- Verantwoord bezig zijn
- Een grotere weerstand
- Een sneller herstel
- Meer energie
- Een sterkere geest
- Lekker in je vel zitten
- Een nieuwe lifestyle

Wil je graag vanuit huis toewerken naar een gezonde leefstijl? Dat kan! Door middel van video bellen gaan we samen kijken wat je doelstelling is en wat je nodig hebt om je lekkerder in je vel te laten zitten. We werken niet met diëten maar kijken welke voeding bij je past en aansluit bij jouw type zodat je meer energie krijgt en zicht krijgt in gezonde keuzes.

Het tarief voor voedingsconsulten bij WorkOut bedraagt € 50,- per uur.

WorkOut is aangesloten bij beroepsvereniging BGN. Hierdoor zijn vergoedingen via je zorgverzekeraar mogelijk.

Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Nieuws

 • NIEUW: Pilates, Chineng Qigong, HIT en Bootcamp low impact

  Nieuw: Pilates, Chineng Qigong, HIT training en Bootcamp low impact. Voor mee...

  Lees meer
 • We zijn open!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Fitness op de Milon Cirkel helpt effectief bij afvallen en het opbouwen van spieren. In slechts 35 minuten per training.

  Lees meer
 • Over WorkOut

  Over WorkOut

  Al velen gingen jou voor. Bij WorkOut Horst behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is.

  Lees meer