Over Work

Out

Even voorstellen

Marion Lenssen

Ik ben Marion Lenssen, getrouwd en moeder van een heerlijke dochter.

Mijn achtergrond ligt in de gezondheidszorg. Vanuit die zorg zijn er paden gelegd op andere vlakken wat me nu heeft gebracht waar mijn passie ligt; een bijdrage leveren aan de gezondheid op emotioneel, fysiek en mentaal vlak.

Dit alles heb ik kunnen samenvoegen in WorkOut.

Ik geloof in samenwerken, in het gebruik maken van elkaars kwaliteiten en in datgene doen waar je blij van wordt.

Dat zie ik terug in het team, dat zie ik terug in iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij WorkOut.

Door vertrouwen in jezelf te hebben en te houden komen de juiste mensen op de juiste plek en werk je vanuit je hart en niet vanuit je verstand.

Iedereen is welkom want waarin ik mij heb ontwikkeld (en blijf ontwikkelen) dat wens ik een ander ook toe.

Warme groet

Marion Lenssen,
Eigenaresse

Ellen Jeurissen

Ik ben Ellen Jeurissen, getrouwd en heb 2 kinderen. Onlangs ben ik gestart met de opleiding vitaliteitscoach. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als management assistent heb ik besloten mijn hart te gaan volgen en dát te gaan doen waar ik energie van krijg en blij van word: mensen begeleiden bij de behoefte om fysiek en mentaal beter in hun vel te komen zitten door samen met hen een gezonde en passende leefstijl te ontwikkelen.
Zelf heb ik ervaren hoe je hierin de regie kunt nemen en dat beweging, voeding, een sociaal netwerk, zingeving en te doen wat bij je past een positieve wending geeft aan je vitaliteit.
Ik gun iedereen een vitaal leven en daar wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen.

Ik ben heel blij dat ik bij WorkOut, waar ik al lange tijd met veel plezier sport, de mogelijkheid heb gekregen om als fitness-instructeur en als vitaliteitscoach te gaan werken. Tevens geef ik voedselexpedities in een supermarkt om mensen bewuster te maken van de keuzes die ze kunnen maken om toe te werken naar een gezondere leefstijl.
Met sportieve groet,

Ellen Jeurissen,
Vitaliteitscoach

workout-horst-collegas-small-vert
Annemarie Kleuskens

Ik ben Annemarie, getrouwd en werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Al jaren geef ik sportmassage en ben me in de afgelopen jaren meer gaan verdiepen in de Chinese Geneeskunde. Het holistisch benaderen van mensen spreekt me aan en daar sluit ook de tuina-massage helemaal bij aan welke ik in mijn eigen praktijk geef.

Omdat WorkOut ook iedereen in zijn totaliteit benadert, kreeg ik de kans om deel uit te maken van het prachtige team.

Ik mag werkzaam zijn als coach en kan vanuit mijn ervaring als sportmasseur en (tuina)masseur mijn kennis overdragen.

Ik hoop nog lang mijn steentje te kunnen bijdragen!

Sportieve groet,

Annemarie

workout-horst-zaal-small-vert
Jesse Driessen

Ik ben Jesse Driessen,

Ik woon in Horst en studeer in Sittard op het CIOS (sportopleiding). Ik heb het profiel health-coach gekozen omdat ik zelf graag gezond bezig ben en het leuk vind om mensen te helpen fit en gezond te blijven en worden.

Ik vind het een mooie kans dat ik bij WorkOut als fitnessinstructeur mag werken om ervaring op te doen en veel mensen te begeleiden naar een fitter en gezonder lichaam. Ik verzorg ook circuittrainingen en vind het leuk om nieuwe trainingen neer te zetten.

Met sportieve groet,
Jesse Driessen
Fitnessinstructeur

workout-horst-collegas-small-vert
Lotte Hesen

Ik ben Lotte Hesen en studeer Fysiotherapie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Buiten mijn studie om speel ik volleybal en doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Ik werk bij WorkOut als fitnessinstructrice. Hierbij geef ik personal training en bootcamps. Ik heb zelf als lid bij WorkOut gesport en wat mij zo beviel is de fijne sfeer. Tijdens het sporten voelde ik me op m’n gemak en de begeleiding is erg persoonlijk. Ik ben erg sociaal en help mensen graag, dus ik hoop dat ik tijdens het werken bij WorkOut dezelfde fijne sfeer kan creëren als die ik altijd ervaren heb. In de toekomst hoop ik meer aan de slag te kunnen gaan met mijn opleiding fysiotherapie, o.a. masseren en trainen met mensen die blessures hebben.

Met sportieve groet,
Lotte Hesen, Fitnessinstructrice

workout-horst-collegas-small-vert
Tamara Verstegen
Ik ben Tamara en woon samen met mijn vriend in Horst.
Mijn grote passie is zumba en dans. Ik vind het heerlijk om mee te bewegen en te genieten op deze heerlijke muziek. Ik vergeet alles om me heen en voel me na een les weer als herboren.
Dat ik de kans krijg bij WorkOut om zelf als zumba-instructrice aan de slag te mogen is super en daar ben ik heel dankbaar voor!
Behalve de zumba geef ik ook zumbakids voor de leeftijd van 4-8 en van 8-12 jaar. 
Ik hoop jullie snel te zien om samen elke keer een feestje te bouwen bij WorkOut.
Met sportieve groet, Tamara
workout-horst-collegas-small-vert
Manuela Cremer

Hoi, ik ben Manuela en samen met mijn partner trotse ouders van drie dochters. Ik hou van het leven met al het moois wat het te bieden heeft.

Vanaf 2007 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Na een opleiding als allround instructeur ben ik begonnen met het geven van groepslessen. Dit beviel zo goed dat er verschillende opleidingen volgden.

Ik mag op verschillende locaties les geven waarvan  WorkOut er 1 is.  Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van mensen op zowel het explosieve vlak maar ook intern.

Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk contact met de leden en vind het belangrijk om een fijne les in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer neer te zetten.

Tot gauw, liefs Manuela

Lyan2
Deanne van Rijswick

Hoi,

Even voorstellen…..mjjn naam is Deanne en maak ik ook deel uit van een fantastisch team bij Workout in Horst.

Lang geleden werd ik aerobic instructrice en 2008 kwam zumba op mijn pad. Daar kreeg ik meer energie van! Mijn hart maakt tegenwoordig geen sprongetje meer maar een dansje!

Tevens ben ik instructrice van NirvanaFitness  en pilates waar ik met passie mensen bewuster maak van hun eigen functioneren op mentaal en fysiek vlak.

Mijn doel is om jou lekker en vooral met plezier te laten bewegen. Dat jij met een glimlach de deur uitloopt en je verheugt op de volgende original zumba dans-fitness workout , Nirvana- of pilates workout.

Wil je mij ontmoeten? Smile dan mee tijdens dinsdagavondles voor de pilates om 18.30 of 19.30 uur voor de Nirvana Fitness.

Enjoy the music and don’t care about the way you are moving !

Groetjes Deanne

Zo kunnen we iedere keer weer met veel plezier van elkaar leren!

Sportieve groetjes,
Cindy de Koning

Lyan2

Tarieven

Wij werken samen met

Contact