Over Work

Out

Even voorstellen

Marion Lenssen

Ik ben Marion Lenssen, getrouwd en moeder van een heerlijke dochter.

Mijn achtergrond ligt in de gezondheidszorg. Vanuit die zorg zijn er paden gelegd op andere vlakken wat me nu heeft gebracht waar mijn passie ligt; een bijdrage leveren aan de gezondheid op emotioneel, fysiek en mentaal vlak.

Dit alles heb ik kunnen samenvoegen in WorkOut.

Ik geloof in samenwerken, in het gebruik maken van elkaars kwaliteiten en in datgene doen waar je blij van wordt.

Dat zie ik terug in het team, dat zie ik terug in iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij WorkOut.

Door vertrouwen in jezelf te hebben en te houden komen de juiste mensen op de juiste plek en werk je vanuit je hart en niet vanuit je verstand.

Iedereen is welkom want waarin ik mij heb ontwikkeld (en blijf ontwikkelen) dat wens ik een ander ook toe.

Warme groet

Marion Lenssen,
Eigenaresse

Ellen Jeurissen

Ik ben Ellen Jeurissen, getrouwd en heb 2 kinderen. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als management assistent heb ik besloten mijn hart te gaan volgen en dat te gaan doen waar ik energie van krijg en blij van word: mensen begeleiden bij de behoefte om fysiek en mentaal beter in hun vel te komen zitten door samen met hen een gezonde en passende leefstijl te ontwikkelen.

Zelf heb ik ervaren hoe je hierin de regie kunt nemen en dat beweging, voeding, een sociaal netwerk, zingeving en te doen wat bij je past een positieve wending geeft aan je vitaliteit.

Tevens ben ik vrijwilliger binnen stichting Kankerpraat.
Ik gun iedereen een vitaal leven ongeacht of iemand een ziekte met zich meedraagt en daar wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen. 

Bij WorkOut wordt iedereen gezien en gehoord en dat is precies waar ik waarde aan hecht.

Met sportieve groet,

Ellen Jeurissen,
Vitaliteitscoach

workout-horst-collegas-small-vert
Kim van Rengs

Ik ben Kim van Rengs en zit nu in het laatste jaar van het CIOS in Sittard.

Op het CIOS ben ik bezig met het profiel Health-coach. Hierbij gaat het niet alleen over het stukje sport maar ook over leefstijl waardoor ik het erg interessant vind.

Naast mijn opleiding ga ik graag zelf naar de fitness en doe ik in het weekend vaak wat met vriendinnen.

Bij WorkOut ga ik meer ervaring opdoen als fitnessinstructrice en bootcamptrainer en ga ik mezelf ook verdiepen in het stukje sportmassage.

Met sportieve groet,
Kim van Rengs
Fitnessinstructrice

 

workout-horst-collegas-small-vert
Lotte Hesen

Ik ben Lotte Hesen en studeer Fysiotherapie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Buiten mijn studie om speel ik volleybal en doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Ik werk bij WorkOut als fitnessinstructrice. Hierbij geef ik personal training en bootcamps. Ik heb zelf als lid bij WorkOut gesport en wat mij zo beviel is de fijne sfeer. Tijdens het sporten voelde ik me op mijn gemak en de begeleiding is erg persoonlijk. Ik ben erg sociaal en help mensen graag, dus ik hoop dat ik tijdens het werken bij WorkOut dezelfde fijne sfeer kan creeeren als die ik altijd ervaren heb. In de toekomst hoop ik meer aan de slag te kunnen gaan met mijn opleiding fysiotherapie, o.a. masseren en trainen met mensen die blessures hebben.

Met sportieve groet,
Lotte Hesen, Fitnessinstructrice

workout-horst-collegas-small-vert

Tarieven

Wij werken samen met

Contact