Over Work

Out

Even voorstellen

Marion Lenssen

Ik ben Marion Lenssen, getrouwd en moeder van een heerlijke dochter.

Mijn achtergrond ligt in de gezondheidszorg. Vanuit die zorg zijn er paden gelegd op andere vlakken wat me nu heeft gebracht waar mijn passie ligt; een bijdrage leveren aan de gezondheid op emotioneel, fysiek en mentaal vlak.

Dit alles heb ik kunnen samenvoegen in WorkOut.

Ik geloof in samenwerken, in het gebruik maken van elkaars kwaliteiten en in datgene doen waar je blij van wordt.

Dat zie ik terug in het team, dat zie ik terug in iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij WorkOut.

Door vertrouwen in jezelf te hebben en te houden komen de juiste mensen op de juiste plek en werk je vanuit je hart en niet vanuit je verstand.

Iedereen is welkom want waarin ik mij heb ontwikkeld (en blijf ontwikkelen) dat wens ik een ander ook toe.

Warme groet

Marion Lenssen,
Eigenaresse

Karlijn Kleuskens

Ik ben Karlijn Kleuskens, zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool en werk bij WorkOut als fitness- en bootcampinstructrice.

Ik werk inmiddels al een paar jaar bij WorkOut en ben nog steeds erg blij dat ik deel mag uitmaken van dit mooie bedrijf en geweldige team.

Mijn ambities liggen in het begeleiden en stimuleren van mensen die fysiek en mentaal gezond willen worden en blijven. Ik geniet erg van het persoonlijke contact met de leden en haal veel energie uit hun enthousiasme tijdens het sporten. Ik vind het belangrijk dat leden zich thuis voelen bij ons en wil ze laten zien hoe leuk en goed sporten voor je is, of dit nou individueel is of in groepsverband.

Mijn doel voor de toekomst is om mij te blijven ontwikkelen op het gebied van gezondheid zodat ik mensen op de juiste manier kan stimuleren naar een gezondere leefstijl.

Met sportieve groet, Karlijn

fitness- en bootcampinstructrice 

workout-horst-collegas-small-vert
Ellen Jeurissen

Ik ben Ellen Jeurissen, getrouwd en heb 2 kinderen. Onlangs ben ik gestart met de opleiding vitaliteitscoach. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als management assistent heb ik besloten mijn hart te gaan volgen en dát te gaan doen waar ik energie van krijg en blij van word: mensen begeleiden bij de behoefte om fysiek en mentaal beter in hun vel te komen zitten door samen met hen een gezonde en passende leefstijl te ontwikkelen.
Zelf heb ik ervaren hoe je hierin de regie kunt nemen en dat beweging, voeding, een sociaal netwerk, zingeving en te doen wat bij je past een positieve wending geeft aan je vitaliteit.
Ik gun iedereen een vitaal leven en daar wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen.

Ik ben heel blij dat ik bij WorkOut, waar ik al lange tijd met veel plezier sport, de mogelijkheid heb gekregen om als fitness-instructeur en als vitaliteitscoach te gaan werken. Tevens geef ik voedselexpedities in een supermarkt om mensen bewuster te maken van de keuzes die ze kunnen maken om toe te werken naar een gezondere leefstijl.
Met sportieve groet,

Ellen Jeurissen,
Vitaliteitscoach

workout-horst-collegas-small-vert
Lotte Hermann

Ik ben Lotte Herrmann, studeer momenteel Sportkunde en wil me hier verder in gaan ontwikkelen. Ik werk bij Workout als fitnessinstructrise. Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan een gezondere leefstijl! Ik vind het persoonlijke contact leuk, zo kan ik ook echt de vooruitgang van de sporters zien, zowel mentaal als fysiek.
Mijn doel voor de toekomst is om nog meer mensen te kunnen bereiken en helpen om een stap te zetten naar een gezonde leefstijl.

Met sportieve groet,
Lotte Hermann
Fitnessinstructrice

workout-horst-collegas-small-vert
Lotte Hesen

Ik ben Lotte Hesen en studeer Fysiotherapie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Buiten mijn studie om speel ik volleybal en doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Ik werk bij WorkOut als fitnessinstructrice. Hierbij geef ik personal training en bootcamps. Ik heb zelf als lid bij WorkOut gesport en wat mij zo beviel is de fijne sfeer. Tijdens het sporten voelde ik me op m’n gemak en de begeleiding is erg persoonlijk. Ik ben erg sociaal en help mensen graag, dus ik hoop dat ik tijdens het werken bij WorkOut dezelfde fijne sfeer kan creëren als die ik altijd ervaren heb. In de toekomst hoop ik meer aan de slag te kunnen gaan met mijn opleiding fysiotherapie, o.a. masseren en trainen met mensen die blessures hebben.

Met sportieve groet,
Lotte Hesen, Fitnessinstructrice

workout-horst-collegas-small-vert
Anne Drenth

Ik ben Anne Drenth en ben woonachtig in Swolgen.

Ik studeer sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Mijn doel is om te leren hoe je beweegactiviteiten organiseert en uitvoert zoals groepslessen en personal training. Verder wil ik graag ervaring op doen en er een leuke tijd van maken.

Anne Drenth
Fitnessinstructeur & Personal Trainer

workout-horst-collegas-small-vert

Tarieven

Wij werken samen met

Contact