Testimonials

Persoonlijke begeleiding en aandacht
Bij WorkOut Horst ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.
Lees wat andere sporters van WorkOut Horst vinden:

Marjo

“Intensief maar ook heerlijk, goede 1:1 begeleiding, korte maar intensieve workout, zo zou ik Milon Circle willen omschrijven. De machines worden op je eigen kunnen ingesteld, dus voor iedereen toegankelijk sportief of minder sportief ingesteld. Er heeft ooit iemand tegen mij gezegd, zo’n 35 minuten programma is voor luie mensen…diegene heeft nog nooit een rondje Milon gedaan.
Marion en haar team zijn altijd heerlijk nuchter, normaal, behulpzaam en altijd geïnteresseerd. Een fijne en persoonlijke sfeer hangt er tijdens de Milon oefeningen. Je doet het sporten individueel maar in een comfortabele ambiance. Daarnaast is er heel veel wat je daarnaast kunt uitproberen wat ik leuk aan WorkOut vind. Zo heb ik al een reanimatie workshop gedaan, bootcamp (zonder drilsergeant naast je maar evengoed opzwepend door het enthousiasme van de trainer), chineng chigong, bewustwordingsweekend en ga ik in het nieuwe jaar Zumba proberen. Je kunt het uitproberen zonder enige verdere verplichting, is het niets dan is het ook goed en bevalt het dan kun je wekelijks aansluiten. Dit is mijn derde jaar en het wordt eigenlijk steeds leuker.”

Christel

“Sporten bij work out vind ik heel erg fijn. Ik voel me er thuis. De persoonlijke begeleiding, tips en vele mogelijkheden maken het dat ik al een aantal jaren bij work out te vinden ben.Het is goed voor mij en mijn lijf.”

Mirjam

“Al jaren sport ik bij Work Out met veel plezier en ook belangrijk: goede resultaten. Ik ging er eigenlijk blanco in maar kreeg al snel in de gaten dat mijn lichaam positief op de milon reageerde. Mijn rug en bekken (mijn zwakke punten) werden sterker. Ook ben ik blij met de goede begeleiding en voedingsadviezen die ik bij jullie krijg.
Dus al met al….WorkOut, ga zo door, ik blijf met veel plezier bij jullie sporten!!
Groetjes Mirjam”

Toos

“Voor Corona was ik gewend veel te sporten en ook in mijn dagelijkse bezigheden had ik redelijk wat beweging. Dat veranderde vorig jaar: ik zat alleen nog maar op een stoel achter een beeldscherm. Ik ben blij dat ik toen bij Workout terecht benvgekomen. Fantastisch hoe er steeds weer mogelijkheden geboden worden om toch lekker te kunnen sporten, ik maak er graag gebruik van! Ook het persoonlijk contact en de professionele begeleiding van de medewerkers vind ik super!”

Rinie

“Sport al enkele jaren bij Workout. Doe het met veel plezier. Altijd belangstellend praatje en goed advies. Voel me sterk en gezond!”

Marian

“Al ’n tijdje liep ik met de gedachte dat het tijd werd om meer te gaan bewegen. Op fb zag ik regelmatig workout voorbij komen…
In september heb ik gebeld voor ’n kennismaking. Na ’n proefweek miloncirkel ben ik doorgegaan, 2x per week, omdat ik meteen merkte wat het met me deed, ik MOET daarom van mezelf doorgaan maar door de fijne begeleiding is het geen straf meer om te gaan sporten. Voor mij is dat op dit moment genoeg maar wie weet, workout heeft nog zoveel meer te bieden….
Naast het sporten heb ik Marion gevraagd voor voedingsadvies. Ik zat vast in ’n (verkeerd) eetpatroon. Ik heb geleerd, en leer nog steeds, om anders naar voeding te kijken. Het is eventjes wennen, maar ik merk dat ik beter in mijn vel kom te zitten. Ik moet hier mijn weg nog in vinden en kijken wat bij me past, de eerste stappen zijn gezet….
En zit ik ergens mee of heb ik vragen dan kan ik altijd bij Marion terecht, de lijn is kort, juist dat is zo fijn.”

Debora

“In een fijne, gemoedelijke sfeer ben ik bezig om mijn conditie weer op peil te krijgen. De medewerkers hebben begrip voor mijn situatie en begeleiden mij super. Ik ga met plezier naar Workout toe en kan iedereen dit aanbevelen. Top!”

Yvonne

“Ik ben Yvonne ik zit 3 jaar bij workout in Horst, ben heel blij met de begeleiding van het personeel! 3 jaar geleden kon ik niet normaal van de trap op en aflopen omdat ik versleten knieën heb. maar doordat ik nu bij Workout train kan ik gewoon de trap op en aflopen!

Groetjes Yvonne”

Angelique

“Een recensie schrijven in deze onwerkelijke tijd is bijzonder. Toch doe ik dat, omdat ik zelf heb ondervonden hoe (gecontroleerd) trainen en bewegen, kan helpen bij chronische pijnklachten. Toen ik op 46 jarige leeftijd van de reumatoloog chronische pijnmedicatie, paracetamol en maagtabletten kreeg voorgeschreven, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Dit alternatief vond ik bij Workout. Vanaf de opening ben ik lid en vond ik langzaamaan meer stabiliteit en kracht in mijn lichaam. De Milontrainingen, met persoonlijke begeleiding, hebben mij fysiek sterker gemaakt. Mijn wekelijkse nekklachten (ja, ik liep wekelijks met een sjaal om mijn nek) heb ik niet meer en mijn medicatie kon ik vervangen door CBD capsules.
Het gaat nu zo goed dat ik sterk genoeg ben en wekelijks deelneem aan de bootcamp. Hoewel mijn gewrichten niet altijd meewerken en ook soms pijnlijk zijn, helpt gecontroleerd bewegen en trainen op basis van wat mijn lijf wél kan perfect voor mij. Een aanrader dus voor mensen met rug- en of nekklachten! En een motivatie om ook in deze moeilijke COVID tijd toch te blijven trainen met de mogelijkheden die Workout biedt.”

Wat zeggen jullie over WorkOut Horst via Google

WorkOut Horst
WorkOut Horst
30 Google recensies
Ger Versteegen
Ger Versteegen
15/03/2023
Deze week proefles gehad, vrijdag de 2e. In een gezellige ambiance kun je daar sporten, miloncircle.
Rick Beerkens
Rick Beerkens
08/11/2022
Gezellig professionele begeleiding leuke ambiance
Cathy Scheffer
Cathy Scheffer
24/10/2021
Goede begeleiding, en een gezellige omgeving.

Tarieven

Wij werken samen met

Contact