Tarieven

WorkOut Horst

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij WorkOut Horst kun jij kiezen voor een passend traject dat geheel aansluit op jouw doelstelling.
Je kunt bij WorkOut terecht zonder verplichtingen middels een jaarabonnement !

Jaar lidmaatschap: de kosten bedragen per maand € 55,00 inclusief begeleiding, al het sportaanbod en voedingsadvies. Voor kinderen en studenten is er een speciaal tarief van € 35,00 per maand!

Driemaandelijks lidmaatschap: omdat we het belangrijk vinden om een relatie aan te gaan met leden en op deze manier samen toe te werken naar een gezamenlijk doel werken we met lidmaatschappen vanaf drie maanden. De kosten zijn € 59,90 per maand inclusief begeleiding, al het sportaanbod en voedingsadvies.

Korting: indien je lid bent van het Groene Kruis betaal je € 52,50 per maand bij het afsluiten van een jaarabonnement. Indien je werkgever is aangesloten bij bedrijfsfitness kun je hiermee ook fiscaal voordelig sporten.

WorkOut is aangesloten bij beroepsvereniging BGN. Dat houdt in dat voedingsconsulten, coaching en beweging vergoed kunnen worden vanuit de aanvullende verzekering.

 

Waarom kiest Horst voor WorkOut?

Al velen gingen jou voor. Bij WorkOut Horst behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. WorkOut Horst onderscheidt zich van andere sportscholen in Horst vanwege:

– Persoonlijke afstemming, begeleiding en een gemoedelijke sfeer zijn de belangrijkste pijlers waarop WorkOut gebouwd is om samen met jou toe te werken naar een gezonder lichaam.

– WorkOut is een gezondheidspraktijk waarin alle kennis en bevoegdheden aanwezig zijn.

– WorkOut is aangesloten bij beroepsvereniging BGN. Dat houdt in dat voedingsconsulten, coaching en beweging vergoed kunnen worden vanuit de aanvullende verzekering.

Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

WorkOut Horst bewaart uw gegevens met zorg