Work

Out

Horst

Mentaal & fysiek sterker

Vrijblijvend kennismaken?

miloncirkel-1

Milon Cirkel

Effectief bij afvallen en het opbouwen van spieren.
Slechts 35 minuten per training.
voedingsconsulenten

Voeding en leefstijl

Meer duidelijkheid over toewerken naar een gezond(er) voedingspatroon en leefstijl

over-workout

Over WorkOut Horst

Al velen gingen jou voor. Hier behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is.

Actueel

Nieuw! Onze tweede praktijk is geopend!

In de tweede praktijk, gelegen naast onze milonpraktijk, worden voedingsconsulten gegeven, mental coaching , leefstijltrajecten, sportmassages en...

van sportschool naar gezondheidspraktijk

WorkOut onderscheidt zich doordat we gericht zijn op zowel fysiek, mentaal als spiritueel en emotioneel welbevinden. Elke deelnemer wordt van a tot...

Een all-in concept bij WorkOut

WorkOut biedt milon fitness, persoonlijke begeleiding, bootcamp, voedingsadvies, coaching, evaluaties en metingen en dat in 1 abonnement !! WorkOut...

Fysiek aanbod en massages

Gezonde leefstijl

Mentaal in balans

Lidmaatschaptest

Gezondheidspraktijk WorkOut Horst: op jouw manier je doelen halen

workout-home2

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is WorkOut Horst de gezondheidspraktijk voor jou!

De naam van de gezondheidspraktijk is niet toevallig gekozen; WorkOut staat, naast het gebruikelijke begrip in de sportwereld, ook voor het uitwerken van je problemen. Dit kan te maken hebben met gewichtsproblematiek maar ook met het verwerken van mentale barrieres. Het uiteindelijke doel is mensen lekkerder in hun vel te laten zitten.

Mentale en fysieke gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voeding, beweging, slapen, stress, regelmaat, gezondheidsfactoren zoals overgang, schildklierproblemen en sociaal netwerk zijn factoren die vaak uit balans raken wanneer iemand niet goed in zijn vel zit.

Gezondheidspraktijk WorkOut Horst neemt al deze factoren mee. Mensen die bij WorkOut komen plukken die elementen eruit om tot het gewenste doel te komen. Alles wordt afgestemd met elkaar om tot het beste resultaat te komen. Of iemand alleen voor het sporten komt, voor voeding, voor coaching of alledrie: jij bepaalt wat je nodig denkt te hebben voor het gewenste resultaat! We werken samen met heel veel andere kleine praktijken die allemaal dezelfde visie uitdragen als WorkOut.

Waarom kiest u voor WorkOut Horst?

Al velen gingen jou voor.
Bij WorkOut Horst behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Wie zijn jou allemaal voor gegaan?:

Marjo

“Intensief maar ook heerlijk, goede 1:1 begeleiding, korte maar intensieve workout, zo zou ik Milon Circle willen omschrijven. De machines worden op je eigen kunnen ingesteld, dus voor iedereen toegankelijk sportief of minder sportief ingesteld.”

Christel

“Sporten bij work out vind ik heel erg fijn. Ik voel me er thuis. De persoonlijke begeleiding, tips en vele mogelijkheden maken het dat ik al een aantal jaren bij work out te vinden ben.Het is goed voor mij en mijn lijf.”

Debora

“In een fijne, gemoedelijke sfeer ben ik bezig om mijn conditie weer op peil te krijgen. De medewerkers hebben begrip voor mijn situatie en begeleiden mij super.”

Mirjam

“Al jaren sport ik bij Work Out met veel plezier en ook belangrijk: goede resultaten. Ik ging er eigenlijk blanco in maar kreeg al snel in de gaten dat mijn lichaam positief op de milon reageerde. Mijn rug en bekken (mijn zwakke punten) werden sterker.”