Gratis proefweek

bij WorkOut Horst

Ervaar WorkOut Horst nu met de Gratis Proefweek Fitness
Gezondheidspraktijk WorkOut Horst helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij WorkOut Horst bij jou past.

Persoonlijke begeleiding en aandacht
Bij WorkOut Horst ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.
Lees wat andere sporters van WorkOut Horst vinden:

Marjo

“Intensief maar ook heerlijk, goede 1:1 begeleiding, korte maar intensieve workout, zo zou ik Milon Circle willen omschrijven. De machines worden op je eigen kunnen ingesteld, dus voor iedereen toegankelijk sportief of minder sportief ingesteld.”

Christel

“Sporten bij work out vind ik heel erg fijn. Ik voel me er thuis. De persoonlijke begeleiding, tips en vele mogelijkheden maken het dat ik al een aantal jaren bij work out te vinden ben.Het is goed voor mij en mijn lijf.”

Debora

“In een fijne, gemoedelijke sfeer ben ik bezig om mijn conditie weer op peil te krijgen. De medewerkers hebben begrip voor mijn situatie en begeleiden mij super.”

Mirjam

“Al jaren sport ik bij Work Out met veel plezier en ook belangrijk: goede resultaten. Ik ging er eigenlijk blanco in maar kreeg al snel in de gaten dat mijn lichaam positief op de milon reageerde. Mijn rug en bekken (mijn zwakke punten) werden sterker.”

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in.
We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Omgaan met mijn gegevens