• Homepage Foto

Kookworkshop vijf elementen voedingsleer

Wil jij leren koken op een gezonde wijze zonder hiervoor een dieet te volgen en calorieen te tellen? Wil jij leren om op een manier te koken met voedingsstoffen die je lichaam ook daadwerkelijk voeden en niet alleen maar vullen? En wil je weten welke voeding voor JOU geschikt is? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou! Met de vijf elementen voedingsleer leer je de basistheorie in de praktijk toe te passen.  Behalve theorie leer je ook je eigen ontbijtsoep te maken op basis van de vijf elementen en een hoofdmaatlijd.  Als afsluiting krijgt iedereen een persoonlijk afgestemd advies op basis van zijn of haar eigen elementen en op basis van voeding die bij jou past.

Locatie is bij kookstudio de Smidse in de Meterik. De kosten zijn 95 euro voor de hele workshop.  Nieuwe datums volgen .

Interesse in de kookworkshop vijf elementen voedingsleer bij kookstudio de Smidse in Horst?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werdag contact met je op om je te voorzien van alle (start)informatie. 

 

Nieuws

 • NIEUW: Pilates, Chineng Qigong, HIT en Bootcamp low impact

  Nieuw: Pilates, Chineng Qigong, HIT training en Bootcamp low impact. Voor mee...

  Lees meer
 • We zijn open!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Fitness op de Milon Cirkel helpt effectief bij afvallen en het opbouwen van spieren. In slechts 35 minuten per training.

  Lees meer
 • Voedingsconsulten

  Voedingsconsulten

  Wil je graag wat meer duidelijkheid over een gezond voedingspatroon voor jou? Of zou je wat ondersteuning kunnen gebruiken?

  Lees meer
 • Over WorkOut

  Over WorkOut

  Al velen gingen jou voor. Bij WorkOut Horst behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is.

  Lees meer