Bootcamp-HIT

Voor jong en oud op een ongedwongen manier

Bootcamp-HIT

locatie BreakOut Horst

bootcamp high impact left
Een bootcamp is een spierversterkende training methode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intensieve groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.
Intensiteit in je training is heel belangrijk.

Intensiteit is de mate van moeilijkheid die je voelt als je een oefening doet. Het heeft niets te maken met het gewicht dat je gebruikt, of op welk percentage van je maximum je traint.
Bij een Interval training gaat het om een ‘explosie’ van inspanning. In een korte tijd geef je alles wat je in je hebt. Train je zelfstandig altijd tot het gaatje? Ervaar een training en ga volle bak tijdens een training om zo het maximale resultaat te behalen! Niet alleen hou je je spieren soepel en op lengte, ook train je op je eigen niveau. Want Interval oefeningen worden altijd aangepast op jouw niveau, fitheid en leeftijd. Kijk niet alleen naar de resultaten van voorgaande mensen, maar behaal zelf dat resultaat met hulp van je instructeur.

Bij WorkOut kijkt elke instructeur waar jouw grenzen liggen; je zoekt ze op maar gaat er niet overheen. Deze bootcamp-HIT is voor jong en oud op een ongedwongen manier!

De Bootcamp-HIT wordt elke donderdag gegeven om 19.00 uur

workout-horst-zaal-small-vert

Ervaar Bootcamp-HIT zelf

Vraag jouw Gratis Proefweek aan door onderstaand formulier in te vullen.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Omgaan met mijn gegevens

Gratis proefweek?

miloncirkel-1

Milon Cirkel

Effectief bij afvallen en het opbouwen van spieren.
Slechts 35 minuten per training.
voedingsconsulenten

Voedingsconsulenten

Meer duidelijkheid over een gezond voedingspatroon en de ondersteuning hierbij.
over-workout

Over WorkOut Horst

Al velen gingen jou voor. Hier behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is.