• Homepage Foto

Voorstellen

Mijn naam is Marion Lenssen.

Mijn eerste kennis en ervaringen heb ik opgedaan in de gezondheidszorg als algemeen verpleegkundige om vervolgens de opleiding psychiatrisch verpleegkundige af te ronden.
Ik heb gewerkt als praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg waarvoor ik de opleiding POH GGZ heb gedaan. Naast deze baan had ik een praktijk voor oplossingsgerichte therapie aan huis.

Ik heb de opleiding aerobics-instructrice behaald en heb gewerkt als fitness-instructrice.

Verder heb ik de opleiding voor gewichtsconsulent succesvol afgerond met diverse specialisaties zoals voeding bij overgang, mindfulness en sportvoedingsadviseur.

Ik leg graag verbindingen met andere disciplines en heb daarbij zorgvuldig een netwerk opgebouwd waarin zich onder andere sportmassage, fysiotherapie, osteopathie en shiatsu-therapie bevindt. Samenwerken is immers versterken!

Marion Lenssen, 

Eigenaresse

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mijn naam is Karlijn Kleuskens.

Naast mijn opleiding sportkunde werk ik bij WorkOut als fitnessinstructeur.

Mijn ambities liggen in het begeleiden en stimuleren van mensen die gezonder worden als doel gesteld hebben. Ik geniet van het contact met de leden en voel mij in de cirkel als een vis in het water.

In de toekomst wil ik mij gaan richten op het geven van personal training en het opstellen van trainingsschema's.

Karlijn Kleuskens, 

Fitnessinstructeur

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ik ben Ellen Jeurissen, 51 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen. Onlangs ben ik gestart met de opleiding vitaliteitscoach. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als management assistent heb ik besloten mijn hart te gaan volgen en dát te gaan doen waar ik energie van krijg en blij van word: mensen begeleiden bij de behoefte om fysiek en mentaal beter in hun vel te komen zitten door samen met hen een gezonde en passende leefstijl te ontwikkelen.
Zelf heb ik ervaren hoe je hierin de regie kunt nemen en dat beweging, voeding, een sociaal netwerk, zingeving en te doen wat bij je past een positieve wending geeft aan je vitaliteit.
Ik gun iedereen een vitaal leven en daar wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen.
Ik ben heel blij dat ik bij WorkOut, waar ik al lange tijd met veel plezier sport, de mogelijkheid krijg om mijn stage te doen, dus jullie zullen mij vanaf nu regelmatig ontmoeten bij WorkOut.

Ik heb er heel veel zin in en hoop op een fijne samenwerking met jullie!
Met sportieve groet,


Ellen Jeurissen,

Vitaliteitscoach

 

Ik ben Dennis en loop van februari tot en met juni stage bij WorkOut. Ik volg de opleiding voor sportkunde en mag tijdens deze stage mensen begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl. Vervolgens krijg ik de kans om als invalkracht te werken. Ik ben erg enthousiast en hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van jong en oud. 

Groetjes

Dennis van der Zee,

Fitnessinstructeur

 

Ik ben Roel en ben vanaf 1 april 2020 werkzaam bij WorkOut. Ik heb de opleiding sportkunde gevolg en ben ook werkzaam als beweegcoach bij een instelling voor mensen met verstandelijke beperking. Ik ben erg enthousiast en hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van jong en oud. 

Groetjes

Roel Krauth,

Fitnessinstructeur

Nieuws

 • Update evenementen en workshops

  In verband met de huidige situatie rondom corona en het starten van een oplei...

  Lees meer
 • aanmelden trainingen en consulten

  Hallo lieve leden, Vanaf nu zijn alle trainingen te reserveren via de knop...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Fitness op de Milon Cirkel helpt effectief bij afvallen en het opbouwen van spieren. In slechts 35 minuten per training.

  Lees meer
 • Voedingsconsulten

  Voedingsconsulten

  Wil je graag wat meer duidelijkheid over een gezond voedingspatroon voor jou? Of zou je wat ondersteuning kunnen gebruiken?

  Lees meer
 • Over WorkOut

  Over WorkOut

  Al velen gingen jou voor. Bij WorkOut Horst behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is.

  Lees meer