• Homepage Foto

Groepstrainingen

WorkOut wil starten met groepstrainingen voor specifieke doelgroepen. Denk hierbij aan revalidatie na ziekte of burnout, jongeren tussen 13 en 18 jaar met overgewicht, volwassenen met obesitas, volwassenen met diabetes etc.

Deze trainingen worden buiten openingsuren gegeven bij WorkOut. Er zal personal training worden gegeven, groepsbegeleiding, voedingsadviezen en individuele begeleiding worden aangeboden alles afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Ken jij iemand of ben jij degene die extra ondersteuning nodig heeft om fysiek en mentaal sterker te worden en vind je het fijn om in een veilige omgeving met deelgenoten te bewegen, ervaringen te delen en individuele ondersteuning te krijgen?
Meld je dan aan bij Ellen, Karlijn of Marion.
(vergoedingen via je aanvullende zorgverzekering mogelijk, voor meer info over kosten kun je Marion vragen)

We gaan eerst inventariseren waar behoefte ligt en kijken dan naar dagen, tijden en indeling van de groepen. We werken met maximaal 10 personen in een groep.

Je hoeft het niet alleen te doen, samen zijn we sterker !

 

Nieuws

Meer nieuws
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Fitness op de Milon Cirkel helpt effectief bij afvallen en het opbouwen van spieren. In slechts 35 minuten per training.

  Lees meer
 • Voedingsconsulten

  Voedingsconsulten

  Wil je graag wat meer duidelijkheid over een gezond voedingspatroon voor jou? Of zou je wat ondersteuning kunnen gebruiken?

  Lees meer
 • Over WorkOut

  Over WorkOut

  Al velen gingen jou voor. Bij WorkOut Horst behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is.

  Lees meer