• header

Voedingsconsulten

Wil je graag wat meer duidelijkheid over een gezond voedingspatroon voor jou? Of zou je wel wat ondersteuning kunnen gebruiken om jouw voedingspatroon te verbeteren? Of probeer je al een tijd af te vallen, maar zonder resultaat? Dan biedt WorkOut in Horst voor jou de oplossing! Bij WorkOut kun je terecht voor voedingsconsulten en effectieve trajecten gericht op afslanken.

WorkOut werkt volgens het Body-supportprogramma. 

WAT IS BODY SUPPORT?
Body Support is een voedingsprogramma waardoor u leert om op een verantwoorde manier met uw voeding om te gaan. Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling.
Veel crashdiëten gaan uit van een lage energie-inname. Hierdoor raakt u snel kilo’s kwijt maar de stof-
wisseling gaat daardoor op een laag pitje staan. Wanneer u daarmee stopt en weer terug gaat naar een normaal eetpatroon vliegen de kilo’s er weer aan. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kan kopen. U krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

BODY SUPPORT ZORGT VOOR:
- Blijvende resultaten
- Verantwoord bezig zijn
- Een grotere weerstand
- Een sneller herstel
- Meer energie
- Een sterkere geest
- Lekker in je vel zitten
- Een nieuwe lifestyle

Het tarief voor voedingsconsulten bij WorkOut bedraagt € 50,- per uur.

WorkOut is aangesloten bij beroepsvereniging BGN. Hierdoor zijn vergoedingen via je zorgverzekeraar mogelijk.

Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • ZegNEEtegendiabetesTWEE!

  13 weken in groepsverband werken aan een gezonde leefstijl met als doel medic...

  Lees meer
 • Bootcamp

  Om op een laagdrempelige kennis te maken met de bootcamp geven we een wor...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Fitness op de Milon Cirkel helpt effectief bij afvallen en het opbouwen van spieren. In slechts 35 minuten per training.

  Lees meer
 • Over WorkOut

  Over WorkOut

  Al velen gingen jou voor. Bij WorkOut Horst behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.