• header

Gezond zwanger worden en zijn

Een traject van 13 weken in groepsverband waarbij we begeleiding bieden en ondersteuning op zowel mentaal als fysiek vlak met als doel gezond zwanger worden en zijn!

Het traject richt zich op pre-conceptie, zwanger zijn en de eerste weken na de bevalling!

We werken samen met een gewichtsconsulent, fitness instructeur, shiatsu masseur, osteopaat, zwangerschapsmasseur, babyspecialist en verloskundigenpraktijk Danure!

We kijken naar de gezondheidspijlers en stemmen af wat jij en je partner nodig hebben om een gezonde leefstijl aan te kunnen nemen en te behouden. We kijken naar voeding, risicofactoren en bieden bewegingsprogramma’s aan afgestemd op jou! 

Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan het traject!

Kosten worden afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering al dan niet geheel vergoed!

Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Nieuwe datums weekenden

  De volgende weekenden staan weer gepland voor 2020: stilteweekend 7,8 en 9...

  Lees meer
 • ZegNEEtegendiabetesTWEE!

  13 weken in groepsverband werken aan een gezonde leefstijl met als doel medic...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Fitness op de Milon Cirkel helpt effectief bij afvallen en het opbouwen van spieren. In slechts 35 minuten per training.

  Lees meer
 • Voedingsconsulten

  Voedingsconsulten

  Wil je graag wat meer duidelijkheid over een gezond voedingspatroon voor jou? Of zou je wat ondersteuning kunnen gebruiken?

  Lees meer
 • Over WorkOut

  Over WorkOut

  Al velen gingen jou voor. Bij WorkOut Horst behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.